EL PEIXET

Situat al centre històric de Mataró, amb una carta basada en la gastronomia de tapes de Granada, principalment de peix.

Una terrassa única en una ubicació molt especial al centre de Mataró, en el mercat del Rengle com a eix principal, un mercat modernista de Puig i Cadafalch.

Un nou concepte de xiringuito urbà.

Cuina senzilla, amb productes de qualitat i proximitat, on el port d’Arenys de Mar és el punt principal d’aprovisionament.

Les tapes de peix de platja, fregit amb oli d’oliva verge o verdures fresques en són protagonistes. També disposem d’un menú setmanal on els arrossos i el peix al forn són la marca de la casa.

Reserveu la vostra taula aquí
Dilluns
Tancat
Dimarts
Tancat
Dimecres
Tancat
Dijous
Tancat
Divendres
De 18:30h a 0:00h
Dissabte
De 11:00h a 15:30h
De 19:00h a 0:00h
Diumenge
De 12:00h a 15:30h
Plaça Gran, Mercat del Rengle,
parada 10 – 11 – 12, 08301 (Mataró)
Com arribar-hi

EL PEIXET

Situat al centre històric de Mataró, amb una carta basada en la gastronomia de tapes de Granada, principalment de peix. Un nou concepte de xiringuito urbà amb servei a domicili.

Una terrassa única en una ubicació molt especial al centre de Mataró, en el mercat del Rengle com a eix principal, un mercat modernista de Puig i Cadafalch.

Un nou concepte de xiringuito urbà.

Cuina senzilla, amb productes de qualitat i proximitat, on el port d’Arenys de Mar és el punt principal d’aprovisionament.

Les tapes de peix de platja, fregit amb oli d’oliva verge o verdures fresques en són protagonistes. També disposem d’un menú setmanal on els arrossos i el peix al forn són la marca de la casa.

HORARI

Dilluns
Tancat
Dimarts
De 13:00h a 15:00h
Dimecres
De 13:00h a 15:00h
De 19:00h a 00:00h
Dijous
De 13:00h a 15:00h
De 19:00h a 00:00h
Divendres
De 13:00h a 15:00h
De 19:00h a 00:00h
Dissabte
De 12:00h a 15:30h
De 19:00h a 00:00h
Diumenge
De 12:00h a 15:30h

Adreça

Plaça Gran, Mercat del Rengle,
parada 10 - 11 - 12, 08301 (Mataró)
Com arribar-hi

Espais: Les parades

Identitat modernista

Les parades estan ubicades al mercat projectat per Emili Cabanyes, inaugurat el 1892 al centre de la Plaça Gran, un mercat peculiar de forma rectangular on Puig i Cadafalch va incorporar-hi una coberta semicilíndrica, revestida de maó vist i ceràmica blanca i blava, amb elements de forja.

El mercat sempre ha estat dedicat a la venda d’alimentació, a partir de l’última dècada algunes parades han fet la transformació en espais gastronòmics de degustació.

El Peixet disposa de dues àmplies parades, on hi ha instal·lada la cuina i el bar,  que donen servei directe a les taules de la terrassa exterior i al menjador interior situat a l’edifici dels antics jutjats.

Espais: La Terrassa

Un espai únic a Mataró.

Àmplia terrassa exterior a la Plaça Gran davant de les parades, a l’aire lliure i sota l’ombra dels arbres. Es tracta d’un espai lliure de vehicles i fum, per gaudir amb la parella o família.

Terrassa equipada amb tendals de gran format, amb il·luminació i calefacció.

 

Espais: El local

Un interior acollidor

El nostre local interior està ubicat als baixos del majestuós edifici dels antics jutjats, un local petit on hi ha els banys, l’office per la neteja de plats i les taules del menjador interior.

És un local lliure de fums i olors, ja que la cuina està dins les parades.

Un espai climatitzat per poder gaudir tot l’any del Peixet amb les màximes comoditats.

Espais: El local

Un interior acollidor

El nostre local interior està ubicat als baixos del majestuós edifici dels antics jutjats, un local petit on hi ha els banys, l’office per la neteja de plats i les taules del menjador interior.

És un local lliure de fums i olors, ja que la cuina està dins les parades.

Un espai climatitzat per poder gaudir tot l’any del Peixet amb les màximes comoditats.

Gastronomia

Comerç de proximitat

La idea del Peixet sorgeix de la nostra passió per la cuina i per gaudir del producte estrella que ens ofereix la mar Mediterrània, però sota el concepte de tapes típiques del sud d’Espanya. La zona d’Andalusia es caracteritza pel “tapeo” de Peix fregit, així que hem importat aquesta idea.

3 conceptes principals

Peix fresc de proximitat, amb abastiment principalment del port d’Arenys i de Blanes.

Cocció amb oli d’oliva verge, utilitzem un oli d’oliva de baixa acidesa molt indicat per fregir Peix. Aquest oli és part del nostre secret.

Elaboració com al Sud. El calamar a l’andalusa és un dels plats estrella, juntament amb el caçó adobat o l’albergínia amb mel de canya. Tots els productes són de proximitat i de màxima qualitat, la nostra filosofia és producte de qualitat per davant de tot.

3 conceptes principals

logo-black-512px

Reserva taula online

Per reserves a partir de 10 persones, truqueu-nos: +34 655 329 621 o escribiu al mail reserves@elpeixet.cat